Ingrediënten:

  • 1 rol bladerdeeg
  • 1 banaan
  • 1 appel
  • 1 peer
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 ei
  • Poedersuiker (optioneel)

Benodigdheden:

  • Bakplaat
  • Bakpapier
  • Mes
  • Kom
  • Kwastje
  • Vork

Lees hier meer over worteltaart recept

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Snijd de banaan, appel en peer in kleine stukjes en meng ze in een kom met suiker en kaneel.
  3. Snijd het bladerdeeg in vierkantjes en leg ze op de bakplaat.
  4. Maak met een vork gaatjes in het deeg.
  5. Verdeel het fruitmengsel over de vierkantjes bladerdeeg.
  6. Klop het ei los in een kommetje en bestrijk de randen van het bladerdeeg met het ei.
  7. Bak de fruitgebakjes in ongeveer 15-20 minuten goudbruin en gaar.
  8. Laat de gebakjes even afkoelen en bestrooi ze eventueel met poedersuiker.
  9. Je kunt de fruitgebakjes nog lekkerder maken door er een bolletje vanille-ijs bij te serveren.
Terug
Meest gelezen
Bekijk blogs per categorie