Benodigdheden

  • Bakvorm
  • Bakpapier
  • Mixer
  • Mengkom
  • Oven

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 2 tassen bloem
  • 1 kopje suiker
  • 3 eetlepels vanillesuiker
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/4 theelepel zout
  • ½ kopje boter, gesmolten
  • 1 kopje volle melk

Lees hier meer over bakingredinten in een kerstpakket!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Vet een bakvorm van 9 inch (23 cm) in met boter en bedek met bakpapier.
  3. In een kom, mix de bloem, suiker, bakpoeder, zout en vanillesuiker.
  4. In een andere kom, mix met een mixer de eieren en boter.
  5. Voeg de melk toe aan het eier-botermengsel en meng tot je een gladde massa krijgt.
  6. Voeg het bloemmengsel geleidelijk toe aan je eier-botermengsel en mix tot alles goed gemengd is.
  7. Giet het beslag in de bakvorm en bak gedurende 25-30 minuten.
  8. Controleer of de cake klaar is door er een tandenstoker in te steken en beoordeel aan de hand van het resultaat. Als de tandenstoker schoon uit de cake komt, dan is hij klaar!
  9. Laat de cake afkoelen en serveer warm of koud met glazuur, poedersuiker of wat je maar wilt!
Terug
Meest gelezen
Bekijk blogs per categorie