Ingrediënten voor Snickers Arretjescake

  • 250 gram boter
  • 100 gram bruine basterdsuiker
  • 125 gram kristalsuiker
  • 1 pak (ongeveer 260 gram) thee biscuitjes
  • 3 ruime eetlepels cacao
  • 1 ei
  • 4 normale Snickers-repen

Lees hier meer over Witte chocolademuffins met kersen

Bereidingswijze

  1. Smelt de boter samen met de bruine basterdsuiker en een deel van de kristalsuiker (zorg ervoor dat het niet kookt!). Klop het ei luchtig met de rest van de kristalsuiker.
  2. Voeg de cacao toe aan het mengsel van ei en suiker en roer goed door.
  3. Laat de gesmolten boter iets afkoelen en voeg deze toe aan het mengsel van ei en cacao.
  4. Verkruimel de thee biscuitjes en voeg ze toe aan het mengsel van boter, ei en cacao.
  5. Snijd de Snickers-repen in kleine blokjes en voeg ze toe aan het mengsel.
  6. Roer alles goed door elkaar en giet het mengsel in een cakevorm die bekleed is met bakpapier.
  7. Druk het mengsel stevig aan en zet de cakevorm een hele nacht in de koelkast.
  8. Geniet van de overheerlijke Snickers Arretjescake!
Terug
Meest gelezen
Bekijk blogs per categorie