Benodigdheden

  • Bakvorm
  • Bakpapier
  • Mixer
  • Mengkom
  • Pan
  • Spatel

Ingrediënten

  • 1 ei
  • Half pak biscuitjes
  • 250 g roomboter
  • 8 eetlepels cacao
  • 15 eetlepels donkerbruine basterdsuiker

Lees hier meer over Appelkruimel kruimel plaatcake!

Bereiding

  1. Begin met het smelten van de boter op laag vuur.
  2. Zodra de boter gesmolten is, haal je de pan van het vuur en voeg je de suiker toe. Voeg hierna ook het ei en de cacao poeder toe. Roer dit goed door elkaar.
  3. Breek de biscuitjes en roer deze door het cacao mengsel.
  4. Leg bakpapier in de bakvorm. Giet het arretjescake-meglsel in de bakvorm.
  5. Laat het mengsel minimaal 2 uur in de koelkast staan. Hierna is het klaar om geserveerd te worden.
Terug
Meest gelezen
Bekijk blogs per categorie