Benodigdheden

  • Bakvorm (evt.)
  • Cupcake cups
  • Mixer
  • Mengkom
  • Oven
  • Spatel

Ingrediënten

  • 2 kopjes meel
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1/4 theelepel zout
  • 3/4 kopje suiker
  • 1/2 kopje boter (gesmolten)
  • 2 eieren
  • 3 eetlepels melk of room

Lees hier meer over Witte chocolade macadamia koekjes!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Meng in een kom alle droge ingrediënten, zoals meel, bakpoeder en zout, samen met de suiker.
  3. Voeg de gesmolten boter toe aan het mengsel.
  4. Voeg vervolgens de twee eieren en de melk toe.
  5. Gebruik een mixer om het beslag luchtig te kloppen.
  6. Giet het beslag in cupcake cups die je voorheen al in de bakvorm hebt gezet.
  7. Bak de cupcakes tussen de 15-20 minuten in de oven, of totdat een prikker er schoon uit komt als je erin prikt.
  8. Laat vervolgens afkoelen voordat je ze eventueel vult of versiert met glazuur.
Terug
Meest gelezen
Bekijk blogs per categorie