Benodigdheden

  • Bakvorm rond
  • Mixer
  • Mengkom
  • Oven
  • Spatel

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 225 gram roomboter, gesmolten
  • 375 gram basterdsuiker
  • 1 theelepel vanille extract
  • 450 gram zelfrijzend bakmeel

Lees hier meer over Perentaart!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
  2. Klop in een mengkom de eieren, boter, suiker en vanille extract tot het luchtig is.
  3. Voeg het bakmeel toe aan de mix en roer met een spatel tot het goed gemengd is.
  4. Vet de bakvorm in en giet de cakebatter erin.
  5. Bak de taart ongeveer 30 minuten of totdat je een satéprikker erin kunt steken en die er schoon uitkomt.
  6. Laat de taart afkoelen voordat je er verder mee werkt.
Terug
Meest gelezen
Bekijk blogs per categorie