Benodigdheden

  • Bakvorm (evt.)
  • Muffin cups
  • Mixer
  • Mengkom
  • Oven
  • Spatel

Ingrediënten

  • 120 g donkerbruine basterdsuiker
  • 250 g bloem
  • 50 g cacaopoeder
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl baking soda
  • Snuf zout
  • 2 eieren
  • 250 ml melk
  • 120 ml zonnebloemolie
  • 60 g witte chocolate chunks
  • 60 g melk chocolate chunks
  • 60 g pure chocolate chunks

Lees hier ook meer over citroen muffins

Bereiding

  1. Verwarm je oven voor op 180°C.
  2. Voeg de suiker, bloem, cacaopoeder, bakpoeder en baking soda in een mengkom en roer goed door elkaar met een spatel.
  3. Voeg de eieren, melk en olie toe aan het mengsel en mix dit met een mixer tot een glad beslag.
  4. Voeg vervolgens de drie chocolate chunks toe aan het beslag en mix nogmaals goed door elkaar.
  5. Verdeel het beslag over de muffin cups en zet deze vervolgens in de oven. Bak ze voor ongeveer 20 minuten totdat ze gaar zijn.
  6. Laat de muffins afkoelen en serveer!
Terug
Meest gelezen
Bekijk blogs per categorie