Benodigdheden

  • Bakpapier
  • Mengkom
  • Oven
  • Roller

Ingrediënten

  • 250 gram bloem
  • 175 gram suiker
  • 125 gram boter
  • 1 theelepel vanille essence
  • 2 eieren, lichtgeklutst

Lees hier meer over basisrecept brood

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Voeg alle ingrediënten toe aan een grote mengkom en kneed met je handen tot het een zacht, glad deeg is geworden.
  3. Leg het deeg en een platte bakplaat bedekt met bakpapier.
  4. Rol het deeg uit tot ongeveer 4 mm dik en snijd er volgens jouw voorkeur koekjes uit.
  5. Bak de koekjes in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze lichtbruin kleuren.
  6. Laat de koekjes afkoelen op een rooster en geniet ervan!
Terug
Meest gelezen
Bekijk blogs per categorie