Benodigdheden

  • Bakpapier
  • Mengkom
  • Oven
  • Roller

Ingrediënten

  • 2 kopjes havermout
  • 1 theelepel bakpoeder
  • ½ theelepel zout
  • 3 eetlepels honing (of ahornsiroop)
  • ¼ kopje gekoelde kokosolie, in stukjes of vloeistof
  • 2 eetlepels water
  • 1 theelepel vanille-extract

Lees hier meer over basiscake voor stapeltaart!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Meng in een grote kom de havermout, bakpoeder en zout.
  3. Voeg vervolgens de honing, kokosolie, water en vanille-extract toe aan het havermoutmengsel. Roer alles goed door elkaar tot het mengsel een deegachtige consistentie heeft.
  4. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het deeg over de plaat. Gebruik een roller om het deeg glad te maken.
  5. Bak de koekjes in ongeveer 10-15 minuten goudbruin en gaar. Laat ze afkoelen voordat je er van geniet!
Terug
Meest gelezen
Bekijk blogs per categorie