1. Bakvormen

Bakvormen zijn essentieel voor het creëren van cakes, taarten en andere gebakjes. Kies bakvormen in verschillende maten en vormen, afhankelijk van wat je wilt maken.

2. Bakschuimrol

Een bakschuimrol is een must-have voor het bereiden van cakes. Het vergemakkelijkt het rollen en uitrollen van deeg, waardoor je taartbodems perfect gelijkmatig worden.

3. Mixer

Een mixer is een handig apparaat voor het mengen en mixen van ingrediënten voor gebak, zoals boter, roomkaas, suiker en andere soortgelijke stoffen. Er zijn verschillende soorten mixers beschikbaar, inclusief handmixers en staande mixers.

4. Bakpapier

Bakpapier is een veelzijdig product dat ideaal is voor het bakken van verschillende lekkernijen. Plaats het papier in bakvormen als je gaat bakken, zodat de inhoud er gemakkelijk uit kan glijden.

5. Bakspatel

Een degelijke bakspatel is een must-have voor elke keukenhobbyist. Je kunt het gebruiken om ingrediënten te mixen of om deeg te kneden en er zijn veel verschillende maten beschikbaar voor elke taak.

Lees hier meer over mijn Decoreren van taarten en cupcakes

6. Versieringsspuiten

Met een versieringsspuit kun je koekjes, cakes en taarten decoreren met glazen of chocolade-coulis. Kies een spuit die gemakkelijk te reinigen is, zodat je er weer gebruik van kunt maken als je het nodig hebt.

7. Meetlint

Een meetlint is handig voor het meten van ingrediënten en deeg. Het kan ook worden gebruikt om te controleren of je bakvormpjes gelijkmatig zijn, waardoor je perfecte gebakjes krijgt elke keer.

8. Garde

Een garde is ideaal voor het vermengen van ingrediënten of het maken van eiwit schuim. Kies een met veel tanden en verschillende maten, zodat je het gebruiken kunt voor verschillende taken.

9. Bakringen

Bakringen zijn ideaal als je een laag deeg of iets anders gelijkmatig wilt snijden. Je kunt bakringen in verschillende maten krijgen, zodat je precies de juiste vorm en grootte kunt maken.

10. Oventhermometer

Met een oventhermometer kun je de exacte temperatuur controleren in je oven. Dit is handig als je iets gaat bakken, zodat je ervoor kunt zorgen dat het eten niet te snel of te lang wordt gebakken. Met deze essentiële bakspullen in huis ben je altijd voorbereid om lekkere cakes en koekjes te maken!

Terug
Meest gelezen
Bekijk blogs per categorie